Van Stam Interieurbouw 

               Laat uw interieurdroom uitkomen!

ONS VERHAAL

 

Een eigen onderneming was voor mij van jongs af aan al een droom. Met mijn vader als vakman en voorbeeld in het ondernemerschap zag ik een eigen bedrijf wel zitten, maar het kleermakersvak trok mij minder . Met mijn handen werken echter wel. Mijn vader zorgde voor het gereedschap en ik was vrij om te timmeren en te bouwen wat er dan ook maar in mij op kwam. Van vlotten tot boomhutten, zeepkisten en later ook mijn eerste eigen meubeltjes. Mensen in mijn omgeving waren er al  vroeg van overtuigd dat ik wel iets met mijn handen zou gaan doen later. Dat mensen in mijn omgeving zo´n vastbesloten beeldvorming hadden van mijn toekomstige vakgebied begreep ik destijds niet,  Vanuit huis gestimuleerd vooral te gaan studeren, verliet ik school uiteindelijk met een HBO diploma Small business en Retail management. Ik groeide door van vakkenvuller tot assistent bedrijfsleider bij een grote supermarktketen. Na 12 jaar voor dit bedrijf te hebben gewerkt vond ik het tijd voor iets anders.

De keuze om mijn hart en passie te volgen en het diepen in te duiken zijn keuzes geweest waar ik achteraf heel erg bij mee ben. De ongelofelijke drive om mijn hoofd en mijn handen bezig te houden met het maken van mooie dingen zijn als een zege voor mijn werk.

Dagelijks ga ik met veel plezier aan het werk, en leef ik mijn creatieve geest uit  op het aannemen uitdagende projecten. Nauwe samenwerking bij de bouw dan wel niet alleen in de vorm van overleggen in details en het uitvoerig bespreken van de te behalen vind ik erg belangrijk.

Veel uniek werk binnen mijn portfolio heeft als basis een vaag idee, een schetsje of een voorbeeld foto van internet. Dit, naast wederzijds vertrouwen en een goede voorkennis van smaak en budget zijn cruciaal voor een succesvol resultaat.

Het afspreken van kaders waar binnen te werken zijn enerzijds erg belangrijk om achteraf niet voor onaangename verassingen te komen te staan. Anderzijds blokkeren deze kaders de mogelijkheden om tot iets nieuws en unieks te komen. Een klein beetje vertrouwen van uit mijn klant en wat vrijheid in het ontwerp zijn daarentegen het recept voor iets unieks.

Ik denk graag in oplossingen en ik kick er op, om het voor ogen onmogelijke mogelijk te maken. Naast een goede dosis geduld om probleemoplossend te denken, zijn mijn creatieve eindeloos, en het is vaak het budget dat de beperking op legt.

Bij de start van mijn onderneming in 2015 had ik nooit kunnen dromen dat ik de kans zou krijgen zulke mooie projecten te mogen oppakken als dat ik nu al heb gedaan. 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram